Η μητέρα του Βαγγέλη Γιακουμάκη ξεσπά: "Κλαίω, οδύρομαι, χτυπιέμαι- Τώρα μαθαίνω τι περνούσε το παιδί μου!"


Συγκλονισμένη είναι η μητέρα του Βαγγέλη Γιακουμάκη, η οποία ένα χρόνο μετά τον τραγικό θάνατο του 20χρονου φοιτητή από την Κρήτη, μαθαίνει τις νέες λεπτομέρειες που είδαν το φως της δημοσιότητας σχετικά με τον χαμό του.

«Τώρα μαθαίνω και νέα στοιχεία για το τι συνέβαινε στο παιδί μου μέσα στη σχολή, είναι ακόμη μια μαχαιριά στην καρδιά μας. Είναι και τώρα ένας χρόνος μετά το χαμό του, πώς να κρατάς την ψυχραιμία σου, πώς να το διαχειριστείς και πόσο κουράγιο να κάνεις όταν δεν έχεις κοντά σου το σπλάχνο σου» λέει η μητέρα του άτυχου φοιτητή σε διαδικτυακή ιστοσελίδα.

Οι εξελίξεις στην υπόθεση του θανάτου του Βαγγέλη διαδέχονται η μία την άλλη και η μητέρα του εκλιπόντος ψάχνει να βρει δύναμη να σταθεί στα πόδια της και να μάθει όλη την αλήθεια για τον γιο της.

«Όταν μαθαίνεις και νέα στοιχεία κλαις, οδύρεσαι, χτυπιέσαι, λες τι περνούσε το παιδί μου. Τι άλλο να κάνεις από το να περιμένεις δικαίωση. Είναι σοκαριστικό να μαθαίνεις ότι πριν εξαφανιστεί περνούσε τα πάνδεινα. Περιμένουμε πια τη Δικαιοσύνη να δικαιώσει την ψυχούλα του και να τιμωρηθούν αυτοί που πρέπει. Δεν ζητάμε κάτι άλλο», σημειώνει η κυρία Μαρία Γιακουμάκη.


0 σχόλια