Γιατί ξέσπασε καβγάς ανάμεσα σε Θέμη Γεωργαντά και Άρη Καβατζίκη;


Η ένταση στο σημερινό Πρω1νό δεν έλειψε, παρά την απουσία του Γιώργου Λιάγκα από την εκπομπή. Συγκεκριμένα σημειώθηκε ένας μικρός καβγάς ανάμεσα στον Θέμη Γεωργαντά και τον Άρη Καβατζίκη, με αφορμή τη «γκάφα» του Παντελή Παντελίδη στην Κύπρο και τους στίχους που προκάλεσαν θύελλα αντιδράσεων.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το peoplegreece αφού προβλήθηκε το βίντεο στη σημερινή εκπομπή, ο Άρης Καβατζίκης εκνευρισμένος εξήγησε πως ήταν απρέπεια ο συγκεκριμένος στίχος. «Ας έλεγε “αν δεν φάω το χαλούμι θα κλειστώ μες στο λαγούμι”», ανέφερε με χιούμορ.

Τότε ήρθε η αντίδραση από την πλευρά του Θέμη Γεωργαντά: «Δεν μου αρέσει αυτό το στυλάκι σου καθόλου, ειρωνεύεσαι τον Παντελίδη». Στη συνέχεια της εκπομπής παρενέβησαν και οι υπόλοιποι από το πάνελ με την Μαρία Ηλιάκη να τονίζει πως θα έπρεπε κάποιος μάνατζερ να τον έχει συγκρατήσει, ενώ η Φαίη Σκορδά μίλησε για τη μεγάλη απήχηση που έχει, τονίζοντας παράλληλα την ανάγκη να υπάρχουν όρια.

Τότε, ο Άρης ξέσπασε: «Όλες αυτές οι κοπέλες που λες και όσοι πάνε στον Παντελίδη να επανεξετάσουν μετά από αυτό το απόσπασμα λίγο τα γούστα τους, σε τι σημείο βρίσκονται. Μήπως έχει έρθει η ώρα της κρίσης στην Ελλάδα να επανεξετάσουμε τι ακριβώς ακούμε και αποθεώνουμε; Γιατί αυτός ο άνθρωπος έχει βγάλει χρήματα, είναι μέχρι εδώ στα γαρύφαλλα κι εσύ μου λες ότι ταξιδεύουν στη Θεσσαλονίκη. Με γεια τους με χαρά τους αλλά να επανεξετάσουν τι αποθεώνουμε σε αυτή τη χώρα; Αποθεώνουμε το παιδί που πάει στην Κύπρο και λέει γκόμενα – κατεχόμενα!». Η αντίδραση από τον Θέμη Γεωργαντά ήταν άμεση: «Τι λες τώρα; Δικαστής είσαι; Βάλε μια άνω τελεία! Είναι ένας εξαιρετικός λαϊκός τραγουδιστής με πολύ μεγάλη επιτυχία. Ήταν μια άτυχη στιγμή. Τι να επανεξετάσουμε Άρη μου; Αν θα πάμε στα μπουζούκια; Θα μας τρελάνεις;».

Δείτε την ένταση στον αέρα της εκπομπής.
0 σχόλια