Γιατί ο Kanye West παρακαλάει τον Ζούκερμπεργκ να του δώσει 1 δισ.


Λίγο μετά την κυκλοφορία της νέας του δισκογραφικής δουλειάς ο Αμερικανός ράπερ, Kanye West προκάλεσε αναστάτωση, όταν μέσω Twitter αποκάλυψε την Κυριακή ότι έχει 53 εκατ. προσωπικό χρέος.

Λίγες ώρες αργότερα, άρχισε να παρακαλάει τον Μαρκ Ζούκερμπεργκ να επενδύσει 1 δισ. δολάρια στις «ιδέες του», όπως έγραψε στο ίδιο μέσο.

Δηλώνοντας ότι είναι ο «κορυφαίος καλλιτέχνης όλων των εποχών»- κάτι που συνηθίζει να λέει δημόσια- ο ράπερ έχει... βομβαρδίσει τις τελευταίες ώρες τον ιδρυτή του Facebook, ελπίζοντας ότι θα επενδύσει τελικά σε εκείνον.

Μάλιστα, κάποια στιγμή έγραψε στον Ζούκερμπεργκ «Ξέρω ότι είναι τα γενέθλιά σου σήμερα, σε παρακαλώ πάρε με τηλέφωνο αύριο», αν και ο ιδρυτής του Facebook έχει γεννηθεί στις 14 Μαΐου! Συνέχισε καλώντας τον κόσμο να γράψει σε όποιο μέσο κοινωνικής δικτύωσης μπορεί για το αίτημά του, προκειμένου να εισακουστεί από τον Ζούκερμπεργκ, ενώ συνέχισε τα παρακάλια με αναρτήσεις όπως «Μαρκ, δημόσια ζητάω τη βοήθειά σου».

Πάντως, προφανώς επειδή δεν ήταν σίγουρος ότι θα πείσει τον Ζούκερμπεργκ- ή επειδή χρειάζεται περισσότερα χρήματα- ζήτησε βοήθεια και από τον εκτελεστικό διευθυντή της Alphabet- της μητρικής εταιρείας της Google- τον Λάρι Πέιτζ. Εφτασε μάλιστα στο σημείο να γράψει στον τελευταίο ότι το να δώσει χρήματα σε εκείνον θα είναι πιο εποικοδομητικό από το να ανοίξει ένα σχολείο στην Αφρική!

Κανείς από τους δύο τους δεν έχει απαντήσει στον ράπερ έως τώρα.


0 σχόλια