Γιατί έκλεισε το easyFoodstore μετά από δύο ημέρες λειτουργίας

Ο ιδρυτής της EasyJet Στέλιου Χατζηιώαννου, αναγκάστηκε να κατεβάσει τα ρολά του easyFoodstore που άνοιξε στο βόρειο Λονδίνο πριν δυο ημέρε...


Ο ιδρυτής της EasyJet Στέλιου Χατζηιώαννου, αναγκάστηκε να κατεβάσει τα ρολά του easyFoodstore που άνοιξε στο βόρειο Λονδίνο πριν δυο ημέρες λειτουργίας αφού ξεπούλησε.

Όπως αναφέρει ο Guardian, ένας εκπρόσωπος της easyFoodstore, στο Park Royal, του βόρειο- δυτικού Λονδίνου, δήλωσε: "Το επίπεδο του ενδιαφέροντος ήταν εντελώς συντριπτικό. Πιστεύαμε ότι έχουμε αρκετό απόθεμα που θα μας έφτανε για μερικές εβδομάδες, αλλά εξαντλήθηκε μέσα σε λιγότερο από μιάμιση μέρα.”

Το easyFoodstore το οποίο έχει ως σύνθημα "Όχι ακριβές μάρκες. Απλά φτηνά τρόφιμα" διαθέτει εβδομήντα έξι προϊόντα -από κοτόπουλο έως κέικ και μπισκότα- σε εξαιρετικά χαμηλές τιμές -το κάθε ένα από αυτά κοστίζει μόλις 25 πένες.

Αξίζει να σημειωθεί ότι όλα μπορεί να τα αποκτήσει ο καθένας πληρώνοντας 20 λίρες- εξαντλήθηκαν από τα ράφια και έμειναν μόνο τα άδεια κουτιά.


Related

ΚΟΣΜΟΣ 4903012383338821804

Follow Us

Η ΕΙΔΗΣΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

"Κουνήθηκε" η Πάτρα - Σεισμός 4,6 Ρίχτερ

Σεισμική δόνηση 4,6 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε κοντά στην Πάτρα, το βράδυ του Σαββάτου, στις 23:04. Σύμφωνα με την πρώτη εκ...

PosoKostizei?

LIFE

ΕΛΛΑΔΑ

#ATAKA

#ATAKA

LIKE ON FACEBOOK!

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΚΟΣΜΟΣ

ΤΟΠΙΚΑ

item