Έσβησε 17χρονο κορίτσι στην Πάτρα - Νοσηλευόταν με συμπτώματα γρίπης


Στα 17 του μόλις χρόνια έφυγε από τη ζωή το μεσημέρι της Τετάρτης 10 Φεβρουαρίου 2016 ένα κορίτσι, η Φρειδερίκη Δημ. Καραγιάννη, το οποίο ήταν τρόφιμος του ιδρύματος της Πάτρας «Κιβωτός της Αγάπης».

Η κοπέλα σύμφωνα με όσα ανέφερε στο thebest ο πρόεδρος του ΔΣ του ιδρύματος Αριστείδης Παντελής, έπασχε από βαριά νοητική στέρηση, ωστόσο πήγαινε κανονικά στο ειδικό σχολείο.

Το κορίτσι όπως μας εξήγησε ο κ. Παντελής, προσβλήθηκε από γρίπη και η γιατρός του ιδρύματος παρείχε στην ασθενή την απαραίτητη αντιβιοτική θεραπεία, ωστόσο επειδή η κατάσταση του παιδιού δεν καλυτέρευε, η γιατρός έκρινε απαραίτητο να μεταφερθεί η ασθενής την περασμένη εβδομάδα στο Νοσοκομείο και πιο συγκεκριμένα στο Ρίο όπου και δυστυχώς κατέληξε το μεσημέρι της Τετάρτης. Ο κ. Παντελής δεν μπορεί να γνωρίζει, όπως είπε, την αιτία και το τι οδήγησε στο θάνατο του κοριτσιού και πως το μόνο που ήξερε, ήταν πως η κατάσταση της υγείας της κοπέλας είχε κάποια στιγμή βελτιωθεί.

Τα έξοδα της κηδείας της 17χρονης Φρειδερίκης θα αναλάβει το ίδρυμα της Κιβωτού της Αγάπης μιας και ο πατέρας της κοπέλας είναι άνεργος.

Η κηδεία θα γίνει από το γραφείο τελετών Τσανταρλιώτη την Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου 2016 στις 2 το μεσημέρι στον ιερό ναό Αγίου Μηνά στο Β’ Δημοτικό νεκροταφείο της Λεύκας Πατρών. Η Φρειδερίκη είχε δύο ακόμη αδέλφια, τον Χρήστο και την Δήμητρα.

Πάντως ο πρόεδρος της «Κιβωτού» εξέφρασε την ανησυχία του μιας και 3 ακόμη παιδιά που διαμένουν στο ίδρυμα νόσησαν από την επικίνδυνη γρίπη. Ευτυχώς το ένα παιδάκι που είχε μεταφερθεί στο Καραμανδάνειο, πήρε εξιτήριο και επέστρεψε καλά στην υγεία του στο ίδρυμα ενώ τα άλλα δύο περιστατικά εξακολουθούν και νοσηλεύονται στα νοσοκομεία Ρίου και «Άγιος Ανδρέας» στην Πάτρα.

Αναφορικά με την άτυχη 17χρονη Φρειδερίκη, σύμφωνα με πληροφορίες, δεν νοσηλευόταν σε μονάδα εντατικής θεραπείας.


0 σχόλια