Επιχείρηση απόδρασης του γνωστού τρομοκράτη Νίκου Μαζιώτη από τις φυλακές του Κορυδαλλού με ελικόπτερο - Το σχέδιο της Ρούπα που έβγαλε όπλο στον πιλότο


Απίστευτη επιχείρηση απόδρασης του Νίκου Μαζιώτη που είναι φυλακισμένος για συμμετοχή στην τρομοκρατική οργάνωση Επαναστατικός Αγώνας, από τις φυλακές του Κορυδαλλού, απετράπη την τελευταία στιγμή από την αντιτρομοκρατική υπηρεσία. Επνευστής του σχεδίου απόδρασης το οποίο περιελάμβανε ελικόπτερο όπως είχε συμβεί με τον Παλαιοκώστα, ήταν η γυναίκα του γνωστού τρομοκράτη, Πόλα Ρούπα η οποία είχε ενοικιάσει ελικόπτερο, αλλά τελικά δεν της βγήκε το σχέδιο.

Όπως αποκαλύφθηκε από τον χειριστή του ελικοπτέρου, αυτό απογειώθηκε χθες από πολυτελές ξενοδοχείο στην περιοχή Ερμιόνη και κατά τη διάρκεια της πτήσης προς Αθήνα, η Πόλα Ρούπα έβγαλε όπλο και απειλώντας τον πιλότο, προσπάθησε να τον υποχρεώσει να κατευθυνθεί στις φυλακές Κορυδαλλού, όπου σχεδίαζε να απελευθερώσει τον Μαζιώτη.

Ο χειριστής του ελικοπτέρου παραπλάνησε τη Πόλα Ρούπα κατά τη διάρκεια της διαδρομής, με αποτέλεσμα να φτάσουν κοντά στις Ερυθρές στη Θήβα. Εκεί, αυτή φέρεται να πυροβόλησε δύο φορές μέσα στην καμπίνα του ελικοπτέρου για εκφοβισμό. Ο πιλότος κατάφερε να προσγειώσει το ελικόπτερο επωφελούμενος και από το γεγονός ότι η επιβάτης που ήθελε να φτάσει στις φυλακές Κορυδαλλού έχασε μέσα στον πανικό τον γεμιστήρα του όπλου.Τελικά το ελικόπτερο προσγειώθηκε και η Ρούπα τράπηκε σε φυγή.

Στο σημείο της προσγείωσης του ελικοπτέρου βρέθηκε μία ξανθιά περούκα και προσωπικά αντικείμενα της Πόλας Ρούπα, την οποία αναγνώρισε και ο χειριστής όπως είπε στην κατάθεσή του.


0 σχόλια