Δυτική Ελλάδα: Συναυλία και ψητά απόψε στο αγροτικό μπλόκο της Κάτω Αχαΐας - Πόσες ώρες θα διαρκούν οι αποκλεισμοί στις εθνικές το Σαββατοκύριακο


Συναυλία και... ψητά ετοιμάζουν για το απόγευμα οι αγρότες της Δυτικής Αχαϊας στο μπλόκο της Πατρών Πύργου. Σύμφωνα με πληροφορίες η εκδήλωση εντάσσεται στο πλαίσιο των κινητοποιήσεων των αγροτών.

Η συντονιστική επιτροπή αποφάσισε να κλείσει σήμερα για τέσσερις ώρες την εθνική οδό Πατρών Πύργου από τις 5 το απόγευμα έως τις 9 το βράδυ, ενώ την Κυριακή οι αγρότες θα κλείσουν το δρομο από τις 5 το απόγευμα έως τις 10 το βράδυ.

Αντίστοιχα πεντάωρος θα είναι ο αποκλεισμός και τη Δευτέρα ενώ σε περίπτωση που οι εξελίξεις στη συνάντηση με τον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα είναι αρνητικές δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο να προχωρήσουν άμεσα και στον αποκλεισμό της ΒΙΠΕ και της Παλαιάς εθνικής οδού Πατρών Πύργου.

Υπενθυμίζεται οτι οι αγρότες έχουν κλείσει επ' αόριστον την εθνικής οδού Κορίνθου - Αθηνών στο ύψος των διοδίων του Ισθμού σε παλαιά και νέα εθνική οδό και η κυκλοφορία διεξάγεται από τον παραλιακό δρόμο μέσα από το χωριό Καλαμάκι.

Οι αγρότες της Αιγιάλειας κλείνουν την εθνική οδό Πατρών - Αθηνών στο ύψος του Αιγίου.

Στην Ηλεία, την εθνική οδό Πατρών - Πύργου στον κόμβο του Κουρτεσίου.

Στην Αιτωλοακαρνανία είναι κλειστός επ’ αόριστον ο κόμβος στο Κεφαλόβρυσο ενώ οι αγρότες του Μεσολογγίου κλείνουν τη γέφυρα του ποταμού Ευήνου.


0 σχόλια