Αύριο η κηδεία του 8χρονου Νικόλα που έχασε τη ζωή του σε πυρκαγιά στην Πάτρα


"Πάγωσε" η Πάτρα από την τραγωδία στις Εργατικές Κατοικίες των Ιτεών, με θύμα ένα 8χρονο αγοράκι. Ο θάνατος του παιδιού προήλθε πιθανότατα από ασφυξία, όταν ξέσπασε πυρκαγιά στο σπίτι του.

Στο σημείο έσπευσε εκτός από την πυροσβεστική και η αστυνομία. Επί τόπου βρέθηκε και ο αστυνομικός Κώστας Πατέντας, ο οποίος μπήκε στο δωμάτιο του παιδιού για να το σώσει, ρισκάροντας τη ζωή του. Ο ίδιος παρομοιάζει το σκηνικό που επικρατούσε με κόλαση. "Οι καπνοί ήταν τόσο πυκνοί που δεν άντεχες.Δεν έβλεπα τίποτα. Το παιδί δεν αντιδρούσε στις φωνές μου. Έμεινα για τρία λεπτά στο σημείο, όμως σύντομα αντιλήφθηκα ότι δεν μπορούσα να ανασάνω.Δεν μπορώ να περιγράψω όσα βίωσα στο δωμάτιο. Ήταν πραγματική κόλαση. Ακόμα και οι πυροσβέστες που έφθασαν στο δωμάτιο φορώντας ειδικές μάσκες, απορούσαν πώς κατάφερα και βγήκα έξω" λέει στην Πελοπόννησο.

Η κηδεία του μικρού Νικόλαου Λάσκαρη θα γίνει την Τρίτη στις 12 το μεσημέρι από τον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Ιτεών Πατρών και η ταφή στο Β΄Δημοτικό Κοιμητήριο Πατρών.


0 σχόλια