Αποκλεισμοί το απόγευμα σε Πατρών - Κορίνθου και Πατρών - Πύργου από τους αγρότες

Η συνάντηση που θα έχει αύριο με αντιπροσωπεία αγροτων ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας θα είναι αυτή που θα κρίνει το μέλλον των αγροτικών...


Η συνάντηση που θα έχει αύριο με αντιπροσωπεία αγροτων ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας θα είναι αυτή που θα κρίνει το μέλλον των αγροτικών κινητοποιήσεων σε όλη την χώρα, συνεπώς και στην Αχαϊα.

Μέχρι τα αποτελέσματα της αυριανής συνάντησης οι αγρότες της Αχαϊας έχουν αποφασίσει να αποκλείσουν στα δυτικά του νομού και συγκεκριμένα τη Νέα Εθνική Οδο Πατρών Πύργου στα φανάρια της Κάτω Αχαϊας για πέντε ώρες από τις 5 το απόγευμα έως και τις 10 το βράδυ.

Αντίστοιχες ώρες θα αποκλείσουν το δρομο και αύριο Δευτέρα.

Στα ανατολικά και συγκεκριμένα στην Αιγιάλεια, οι αγρότες που επιμένουν στο ΟΧΙ στον διάλογο με την κυβέρνηση συνεχίζουν το μπλόκο της Νέας Εθνικής Οδού Πατρών Κορίνθου στα βενζινάδικα του Αιγίου κλείνοντας για τρεις ώρες το δρόμο από τις 7 το απόγευμα έως τις 10 το βράδυ.


Related

ΤΟΠΙΚΑ 8776847462144239277

Follow Us

Η ΕΙΔΗΣΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

"Κουνήθηκε" η Πάτρα - Σεισμός 4,6 Ρίχτερ

Σεισμική δόνηση 4,6 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε κοντά στην Πάτρα, το βράδυ του Σαββάτου, στις 23:04. Σύμφωνα με την πρώτη εκ...

PosoKostizei?

LIFE

ΕΛΛΑΔΑ

#ATAKA

#ATAKA

LIKE ON FACEBOOK!

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΚΟΣΜΟΣ

ΤΟΠΙΚΑ

item