Πάτρα: Οχήματα από... 300 ευρώ δημοπρατεί ο ΟΔΔΥ την Παρασκευή


Συνεχίζονται οι δημοπρασίες οχημάτων του ΟΔΔΥ σε όλη την Ελλάδα.

Την Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου 2016 στην αποθήκη του Τελωνείου Πατρών θα διεξαχθεί μια ακόμη δημοπρασία.

Η λίστα για τη συγκεκριμένη δημοπρασία διαθέτει 51 αυτοκίνητα με αρχική από 300 ευρώ.

Τα αυτοκίνητα προέρχονται από κατασχέσεις ή ήταν παρατημένα και προορίζονται για κυκλοφορία.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα αυτοκίνητα, μπορείτε να επικοινωνείτε με το τηλέφωνο 2610 315800.

ΔΕΙΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΗ ΛΙΣΤΑ ΤΩΝ ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΕΔΩ

Όλα τα οχήματα δημοπρατούνται σύμφωνα με τους ΓΕΝΙΚΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΠΩΛΗΣΗΣ ΤΡΟΧΟΦΟΡΩΝ, οι οποίοι είναι αναρτημένοι στον ιστότοπο της Δ.Δ.Δ.Υ (oddy.gr).

Η συμμετοχή καθενός των πλειοδοτών στη διαδικασία της δημοπρασίας προϋποθέτει την πλήρη ενημέρωση του επί των όρων πώλησης που ισχύουν. Δήλωση άγνοιας αυτών δεν γίνεται δεκτή.

Στις τιμές εκποίησης των οχημάτων συμπεριλαμβάνεται ο αναλογών Φ.Π.Α.Ανακοινώνεται στους ενδιαφερομένους ότι στο εξής ΔΕΝ θα γίνονται δεκτές εκπρόθεσμες αιτήσεις για παράταση διακανονισμού.

Για τα προς κυκλοφορία οχήματα η εγγύηση είναι 300 ευρώ, οι δε προσφορές για να γίνουν δεκτές πρέπει να διαφέρουν από την τιμή εκκίνησης η μία από την άλλη κατά 30 ευρώ τουλάχιστον.

Για τα προς Ο.Τ.Κ.Ζ. και διάλυση οχήματα η εγγύηση συμμετοχής είναι 100 ευρώ, οι δε προσφορές για να γίνουν δεκτές πρέπει να διαφέρουν από την τιμή εκκίνησης η μία από την άλλη κατά 10 ευρώ τουλάχιστον.

Οι συμμετέχοντες στη δημοπρασία υποχρεούνται να φέρουν την αστυνομική τους ταυτότητα και να δηλώνουν στην επιτροπή τον Α.Φ.Μ., την αρμόδια Δ.Ο.Υ. και την ιδιότητά τους.

Το 10% της τιμής κατακύρωσης (προκαταβολή) καταβάλλεται σε μετρητά αμέσως μόλις τελειώσει η πλειοδοσία για κάθε όχημα και μετά την υπογραφή του πρακτικού ανακηρύξεως πλειοδότη.

Η έκπτωση όταν η πληρωμή γίνεται τοις μετρητοίς ορίζεται σε 30% στο σύνολο της προσφερόμενης τιμής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑΣ


0 σχόλια