10ήμερο προσφορών, διαγωνισμός βιτρίνας, αυτοκίνητα αντίκες και κρυμμένος θησαυρός από τον Εμπορικό Σύλλογο Πατρών για το Καρναβάλι


Στο πλαίσιο της συμβολής του Εμπορικού Συλλόγου Πατρών για το Καρναβάλι, μετά από συνεργασία που είχε με το Δήμαρχο κ. Πελετίδη και λαμβάνοντας υπόψη ότι η εκπτωτική περίοδος κινήθηκε πτωτικά, καθώς ότι ο Μάρτιος είναι ένας δύσκολος «μεταβατικός» μήνας συζητήθηκε στη Γενική Συνέλευση και αποφασίστηκαν:

Το Σάββατο 27-2-2016 θα γίνει «πορεία» αυτοκινήτων της Ελληνικής Λέσχης Ιστορικών Αυτοκινήτων (Ε.Λ.Ι.Α) που θα διαφημίσουν το 10ήμερο προσφορών.

Την Παρασκευή 4-3-2016 και ώρα 7:00 μ.μ. θα παρουσιαστεί από τον Καραγκιοζοπαίχτη Χρήστο Καλπουζάνη η παράσταση « Τι έκανες τον Καρνάβαλο Καραγκιόζη;» στο αίθριο «ΕΣΠΕΡΟΣ» στην πλατεία Γεωργίου δίπλα από τον Εμπορικό & Εισαγωγικό Σύλλογο. Πρόσφορα του Ανοικτού Κέντρου Εμπορίου (Open Mall Patras).

Εκδήλωση κοινή του Ανοικτού Κέντρου Εμπορίου με τον Σύλλογο της Ελληνικής Λέσχης Ιστορικών Αυτοκινήτων (Ε.Λ.Ι.Α) την Πέμπτη 10-3-2016 και ώρα 7:00 μ.μ. όπου θα αναβιώσουμε «Το παιχνίδι του Κρυμμένου Θησαυρού». Καλούμαστε όλοι να συμβάλλουμε στην επιτυχία και να προσφέρουμε δώρα.

Εκτύπωση ειδικής αφίσας για το 10ήμερο των προσφορών με καρναβαλικό περιεχόμενο για να αναρτηθεί από ΟΛΟΥΣ στις προθήκες των καταστημάτων.

Καθημερινά στο περίπτερο του ΕΕΣΠ στην πλατεία Γεωργίου θα διανέμεται υλικό για τις προσφορές, τις εκδηλώσεις και θα υπάρχει αυτοκίνητο της Ελληνικής Λέσχης ιστορικών Αυτοκινήτων (Ε.Λ.Ι.Α.)

Αναλυτικό πρόγραμμα θα υπάρξει τις επόμενες ημέρες.

Όπως επισημαίνει στην ανακοίνωσή του ο Εμπορικός Σύλλογος Πατρών απευθυνόμενος στα μέλη του:

"Καλούμαστε όλοι να συμβάλλουμε στην επιτυχία του 10ήμερου προσφορών με την ανάρτηση της ειδικής αφίσας, καθώς και στην επιτυχία της καρναβαλικής βιτρίνας και του παιχνιδιού του Κρυμμένου θησαυρού. Η καρναβαλική ατμόσφαιρα, οι εκδηλώσεις καθώς και το κλίμα που εμείς οφείλουμε να δημιουργήσουμε θα βοηθήσουν την ψυχολογία των καταναλωτών και την αγοραστική διάθεση. Για την συμμετοχή σας στις καρναβαλικές εκδηλώσεις, δηλώστε συμμετοχή στο τηλ: 2610 273 257/ Email: eesp@otenet.gr"


0 σχόλια