Παναγιώτα Βλαντή: Στις δύσκολες στιγμές κλαίω και ξεσπάω


Η Παναγιώτα Βλαντή μίλησε στο περιοδικό ΕΓΩ για την δύσκολη αυτή περίοδο που διανύουμε όλοι μας και αποκαλύπτει πώς πέρασε κατάθλιψη λόγω της κρίσης.

Ο γνωστή ηθοποιός, ανέφερε: «Περνάω κατάθλιψη, τόσο με τη δουλειά μου όσο και με προσωπικά μου ζητήματα. Υπάρχουν στιγμές που αισθάνομαι ανασφάλεια. Όταν δεν πάνε καλά τα πράγματα στον τόπο σου, όντας μέρος του κοινωνικού συνόλου, αισθάνεσαι τη μαυρίλα της εποχής. Όλοι οι άνθρωποι βιώνουν πια κατάθλιψη».

Και πρόσθεσε: «Προσπαθώ να είμαι θετική... Είμαι αισιόδοξος άνθρωπος. Σπάνια κάνω σκέψεις αρνητικές. Είναι ο χαρακτήρας μου τέτοιος. Θέλω να βλέπω το ποτήρι μισογεμάτο».
Για το πώς λειτουργεί στις δύσκολες στιγμές, εξηγεί: «Κάνω υπομονή και περνάει. Πάω βόλτα, μιλώ σε ένα φίλο, κάνω μία έξοδο, πηγαίνω θέατρο σινεμά».

Και συμπληρώνει: «Εννοείται ότι κλαίω και ξεσπάω. Αλίμονο. Λειτουργώ όπως όλοι οι άνθρωποι. Όποιος δεν παραδέχεται ότι βιώνει ανάλογα συναισθήματα, νομίζω ότι ψεύδεται».

Για το αν έχει κάνει ψυχανάλυση, εξήγησε: «Ναι. Έχω κάνει στο παρελθόν επί τρία χρόνια και συνεχίζω να κάνω τα τελευταία δύο χρόνια. με βοήθησε στον τρόπο με τον οποίο διαχειρίζομαι τον εαυτό μου. Από εκεί ξεκινούν όλα. Ούτως ή άλλως, είναι ατελείωτη δουλειά αυτή» αποκάλυψε η ηθοποιός.

0 σχόλια