Ο φίλος του Κωστή Πολύζου ξεσπά: Η γυναίκα αυτή δεν έπρεπε να γίνει μάνα


«Από ότι αποδείχθηκε δεν άξιζε να γίνει μάνα αυτή η γυναίκα», δήλωσε ο φίλος του Κωστή Πολύζου, Σπύρος Καλαμπούκας, ο οποίος είχε πρωτοστατήσει να λάμψει η αλήθεια στην υπόθεση της δολοφονίας του φίλου του.

Oι αποκαλύψεις για τη δολοφονία του 23χρονου Κωστή Πολύζου είναι συγκλονιστικές καθώς συνελήφθησαν η μητέρα και ο πατριός του. Φρίκη προκαλεί το γεγονός, ότι η μητέρα έψαχνε τον "εξαφανισμένο" γιο της σε τηλεοπτικές εκπομπές, ενώ τώρα κατηγορείται ότι εκείνη μαζί με τον πατριό του, του αφαίρεσαν τη ζωή.

Ο κολλητός φίλος του θύματος, στο σπίτι του οποίου είχε πάει ο Κωστής το τελευταίο βράδυ πριν εξαφανιστεί, είπε στην εκπομπή ΤΑΤΙΑΝΑ live, ότι άρχισε να υποψιάζεται το έγκλημα, όταν βρέθηκε το πτώμα στο χωράφι. Υποψίες, οι οποίες ενισχύθηκαν όπως είπε, από τη στάση της μητέρας: "Η αδιαφορά από τη μητέρα. Δε γίνεται μια μητέρα να έχει χάσει το παιδί της και να μη βγαίνει στα κανάλια να φωνάζει. Μετά την Νικολούλη είχε παγώσει το θέμα. Για μένα δεν ήταν μητέρα αυτή. Ο πατριός ήταν πατριός. Αλλά η μητέρα ήταν σε πλήρη αδιαφορία..."0 σχόλια