Η Celine Dion ευγνωμωνεί τον κόσμο για την υποστήριξη μετά τον θάνατο του συζύγου της


Η Celine Dion είναι ευγνώμων για την υποστήριξη του κοινού μετά τον θάνατο του συζύγου της René Angélil, ο οποίος έχασε την πολύχρονη μάχη του με τον καρκίνο στις 14η Ιανουαρίου.

"Η οικογένειά μου και εγώ είμαστε βαθύτατα συγκινημένοι από την αγάπη και την υποστήριξη τόσσων πολλών ανθρώπων που έχουν αγγίξει τις ζωές μας κατά τη διάρκεια αυτών των τελευταίων ημερών", έγραψε η 47χρονη τραγουδίστρια στην ιστοσελίδα της την Παρασκευή. "Έχουμε αισθανθεί την αγάπη σας για τον René, και οι προσευχές σας και η συμπόνια μας βοήθησαν στη δύσκολη αυτή στιγμή ... περισσότερο απ 'όσο θα μάθετε ποτέ. Σας ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου."

Συνέχισε, "Θα ήθελα επίσης να ευχαριστήσω θερμά την κυβέρνηση του Κεμπέκ που τίμησε τον René με Εθνική Κηδεία, καθώς και τα τόσα άτομα και οργανισμούς που συνέβαλλαν σε αυτό το τόσο όμορφο αφιέρωμα στο όνομά του," προσθέτοντας, "Εμείς ποτέ δεν θα ξεχάσουμε όλη την καλοσύνη που έχετε εναποθέσει επάνω μας."

Θαυμαστές έδειξαν την υποστήριξή τους στο Μόντρεαλ στα δημόσια απόηχο στις 21 Γενάρη πριν ο Angélil κηδευτεί στις 22 Ιανουαρίου. Η κηδεία έγινε στην Βασιλική της Παναγίας των Παρισίων, όπου το ζευγάρι παντρεύτηκε το 1994.

Δύο ημέρες μετά το θάνατο του συζύγου της Celine, πέθανε και ο αδελφός της Daniel, στα 59 του χρόνια, έχοντας επίσης χάσει τη μάχη του με τον καρκίνο.

Η Dion θα επιστρέψει στη σκηνή στις 23ης Φεβρουαρίου.

0 σχόλια