Πανικός σε δεύτερη πτήση της American Airlines - Μυστηριώδης ασθένεια πλήττει επιβάτες και πλήρωμα


Ταραγμένοι επιβάτες φοβούνται για τη ζωή τους μετά από αναγκαστική προσγείωση αεροπλάνου όταν επιβάτες και μέλη του πληρώματος λιποθύμησαν μέσα στην πτήση.

Η πτήση της American Airlines από τη Βραζιλία προς τις Ηνωμένες Πολιτείες, ταξίδευε σε ύψος άνω των 30.000 ποδιών, όταν τρία μέλη του προσωπικού αρρώστησαν.

Είναι η δεύτερη φορά αυτή την εβδομάδα πουι η αμερικανική αεροπορική εταιρεία έχει αναγκαστεί να προβεί σε αναγκαστική προσγείωση αεροσκάφους ως αποτέλεσμα μιας μυστηριώδους ασθένειας.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, το Flight 904 που άφησε το Ρίο ντε Τζανέιρο για το Μαϊάμι περίπου στις 23:00 χθες, αναγκάστηκε να αλλάξει κατεύθυνση και να προσγειωθεί στην Μπραζίλια της Βραζιλίας.

Τέσσερις άνθρωποι παραπονέθηκαν για ζαλάδα πυροδοτώντας φόβους ότι θα μπορούσε να έχουν μολυνθεί από τον αέρα μέσα στο σκάφος.

Οι πιλότοι αναγκάστηκαν στη συνέχεια να προσγειώσουν το αεροπλάνο 580 μίλια μακριά από τον προορισμό του.

Μια πηγή δήλωσε: "Κάναμε προσγείωση έκτακτης ανάγκης, επειδή μέλη του πληρώματος και επιβάτες λιποθύμισαν και δεν ένιωθαν καλά.

"Ακούγεται ακριβώς σαν αυτό που συνέβη στην άλλη πτήση μας, όταν δεν επιτρεπόταν να απομακρυνθούν από το αεροπλάνο για δύο ώρες.

"Μέλος του πληρώματος ανέφερε πως το γεγονός οφείλεται στα καθαριστικά φούρνου που χρησιμοποιήθηκαν."

Το αεροπλάνο - ένα Boeing 777 - πιστεύεται ότι είναι το ίδιο μοντέλο με εκείνο που αναγκάστηκε να εκτρέψουν πίσω στο Heathrow του Λονδίνου μετά από μια «επείγον ιατρικό περιστατικό», την Τετάρτη.

Η πτήση της American Airlines που είχε προγραμματιστεί να προσγειωθεί στο Λος Άντζελες της Καλιφόρνια γύρισε πίσω στο Λονδίνο, όταν 15 άτομα που επέβαιναν ένιωσαν αδιαθεσία.

Ιατρικό προσωπικό ήταν σε ετοιμότητα για να βοηθήσει τους επιβάτες όταν το αεροπλάνο προσγειώθηκε.

Ένας εκπρόσωπος της American Airlines, δήλωσε: "Η πτήση 904 εξετράπη της πορείας της προς Μπραζίλια, όταν ένας επιβάτης και τρεις αεροσυνοδοί διαμαρτυρήθηκαν για ζαλάδες.

"Το αεροσκάφος προσγειώθηκε με ασφάλεια στη Μπραζίλια στις 12.37am και στο σημείο έσπευσε παραϊατρικό προσωπικό, οι οποίοι αξιολόγησαν την κατάσταση των μελών του πληρώματος και των επιβατών. Κανείς δεν ζήτησε περαιτέρω ιατρική φροντίδα .

"Η ομάδα συντήρησης μας αυτή τη στιγμή πραγματοποιούν έλεγχο του αεροσκάφους και εκτελούν ενδελεχή έλεγχο συντήρησης.

0 σχόλια